III

Diensten

Onze diensten


Gezonde dieren

Een jaarlijkse check-up behoort tot de normale gang van zaken. Bij de vaccinatie wordt uw dier nagekeken, dikwijls komen er kleine of grote bevindingen aan het licht. Dit is zeker het geval bij stijgende leeftijd.


Zieke dieren 

Vanaf het moment dat uw dier ziek is of een probleem vertoont, kan het consult snel uitlopen, omwille van bijkomende onderzoeken die nodig zijn om tot een diagnose te komen.

Aan de telefoon proberen we al een idee te krijgen van de stappen die we kunnen uitvoeren. Dikwijls opteren klanten om na het klinisch onderzoek hun dier even achter te laten. Na de geplande onderzoeken kan u uw dier dan s’ avonds weer ophalen.

Dit is zeker het geval bij het nemen van radiografieën. Voor het nemen van degelijke foto’s moet uw dier vanzelfsprekend even zeer stil liggen. Indien een sedatie noodzakelijk is kan uw dier achteraf rustig wakker worden in de hospitalisatieruimte.


Hospitalisatie

We beschikken over meer dan voldoende opnamehokken. Bij alle hokken is er vloerverwarming.

Voor routine-operaties is er een korte dagopname voorzien.

Sommige patiënten moeten langdurig opgenomen worden, variërend van enkele dagen tot zelfs (uitzonderlijk) enkele weken.Indien gewenst kan u na afspraak uw huisdier vanzelfsprekend bezoeken.


Laboresultaten

Voor analyse van de genomen stalen (bloed, urine, biopsie,..) werken we met externe labo’s. (Velab, Zoolyx)
De algemene gang van zaken is dat u ons zelf telefonisch contacteert in verband met de resultaten op de afgesproken dag.

De rekening van deze onderzoeken wordt vanuit het labo naar u thuis verstuurd.


Dog Footer dierenarts Frank Slegers Tongerlo

Dierenarts Frank Slegers  I  Lange Nieuwstraat 18  I  2260 Westerlo  I  014 54 48 20

Copyright © Dierenarts Frank Slegers . All Rights Reserved.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

Weiger

OK!